{ "title": "Dut Reçeli", "image": "https://www.dut.gen.tr/images/dut-receli.jpg", "date": "19.01.2024 03:36:19", "author": "orhan esen", "article": [ { "article": "Dut reçeli marketlerde reçel reyonlarını süsleyen koyu rengarenk ve mis kokulu bu reçeli gördükçe iştahım kabarır anında satın alırdım. Ama çoğalış satın almak mahaline kendiniz ek olarak lezzetli dut reçelleri hazırlayabilirsiniz ve beyaz peynirle hazırladığım taze kıtır ekmeğin üst kısmına sürerek afiyetle yiyin. Elbet beyaz peynirinde hazırlanan reçele ek olarak güzel bir tat kattığını da bilmenizi isterim. Sizde marketlerden satın almak mahaline son derece natürel ve lezzetli bu reçeli hanede hazırlayabilir canınızın çektiği her zaman bisküvi veya taze kıtır bir ekmek beraberinde yiyebilirsiniz.

Sonunda karadut reçelini de yapmış oldum, tipik bağlamda birçok fazla miktarda reçel imalatı birbirine benzerdir, bilirsiniz. Bizim hanede çok fazla miktarda aman aman reçel tüketilmese de sehpa şenlensin diye tür çeşit reçel gelir gider sofraya o sebeple tipik bağlamda bir kavanozdan fazla miktarda yapmam. Karadut reçeli de bir kavanoz denli oluyor, bu aralar bahardan mıdır bilmem birçok fazla miktarda tarif yapıyorum ama yoğunluktan ve bezginlikten tarifini yazamıyorum bir çeşitli, mahaline getirmek zevklide kelimeler dökmek zorluyor son vakitlerde, aslında bir kavanozdan fazla miktarda yapılmış olan 2 reçel tarifim şu anki bir tanesi Çilek reçeli, çok fazla miktarda sevdiği amaçlı 4-5 kavanoz yapılır ötekisi de vişne reçeli onu da ben çok fazla miktarda severim, tüm bir kış afiyetle tüketiriz, gelelim karadut reçeli tarifine tipik bağlamda köpüren reçeller daima kırmızı reçeller oluştur, o sebeple bir çay kaşığı tereyağı ile bu sorunu ortadan kaldırmak olası.

Reçel İçin Gerekli Malzemeleri
Reçelin Nasıl Yapılır?
Afiyet olsun.
" } ] }